Vaiana

Vaiana

Moana, a kalandvágyó tinilány ősei hívószavára elindul, hogy megkeressen egy legendákban leírt szigetet, ahol megtudhat mindent amit akar a felmenőiről.Az út viszont hosszú és tartogat veszélyeket.

Tovább..
Bébi úr

Bébi úr [The Boss Baby]

Aaz új jövevény gyorsan felborítja Tim és családja életét. Bár a kistesó kicsit fura, mert taxival érkezik, méretpontos öltönyt visel, és aktatáskát hord magával. Tim egy véletlen folytán leleplezi a Bébi urat, és a gonosz revét, hogy felborítsák a szeretet egyensúlyát a világban. Timnek össze kell szednie magát.

Tovább..
A kis kedvencek titkos élete

A kis kedvencek titkos élete

Maxnek csudajó kutya életet szánt a sors, szerető gazdival együtt. Egy napon viszont a gazdija egy új kutyát fogad örökbe. A két kutyus nehezen jön ki egymással és az incselkedés oda vezet, hogy az utcán találják magukat. Ahol megismerkednek egy őrül nyúllal, ki hadsereget szervez és a gazdik ellen forral bosszút.

Tovább..
Virsliparti

Virsliparti [Sausage Party]

Frank, a virsli álma, hogy beteljesüljön a jóslat amire egész életében várt. Valaki megvásárolja végre. Ám egy nap rádöbben, hogy a vásárlás egyben az élete végét is jelenti. Megszökik megvásárlói elől és az a célja, hogy barátait sem hagyja a sorsára.

Tovább..