Kicsinyítés

Kicsinyítés

Magyar cím (Korhatár): Kicsinyítés (12) Eredeti cím: Downsizing Műfaj: Vígjáték, Dráma, sci-fi Játékidő / Technikai információ: 135 perc Mozipremier (USA): 2017. december 22. Mozipremier (Magyar): 2018. január 11. DVD / …

Tovább..
Három óriásplakát Ebbing határában

Három óriásplakát Ebbing határában

Hónapok teltek el, Mildred Hayes (Frances McDormand) lányának kegyetlen meggyilkolása óta, és a tettes azóta sem került elő. Ezért a rendőrséget célzó provokatív üzenetet helyez el három óriásplakáton. Az ügyet egyből fölkapja a média, viszont a rendőrségnek és a lakóknak nem tetszik a nyilvánosság.

Tovább..
47 méter mélyen

47 méter mélyen

Lisa és Kate Mexicóban töltik nyaralásukat, ahol befizetnek cápanézésre. Az extrém kalandból rövidesen rémálom válik, mivel a tartóketrecet tartó kábel elszakad és 47 méter mélyre süllyed a lányokkal együtt. Halálos versenyfutás kezdődik az idővel az életükért.

Tovább..
A legsötétebb óra

A legsötétebb óra

A II. Világháború korai időszakában járunk. A német hadsereg megállíthatatlan erőlenyomulásával győzi le Európa nagyhatalmait, az invázió elkerülésére csekély esély mutatkozik. Eközben Anglia krízishelyzet közepette új elnököt talál Neville Chamberlain helyére.Az új elnöknek egy igen nehéz döntéssel kell szembesülnie.

Tovább..
Csábítás

Csábítás

McBurney tizedes az ellenség oldalán harcol, de súlyos sérülést kap, Miss Martha úgy dönt, hogy nem lenne keresztény dolog ilyen állapotban átadni őt a hatóságoknak. A katona pontosan tudja, hogy egyetlen esélye a túlélésre, ha elcsábítja a lányintézet hölgyeit.Ha nem sikerül, akkor átadják őt az ellenségeinek.

Tovább..
Jupiter holdja

Jupiter holdja

Egy menekülő fiút, Aryant (Jéger Zsombor) meglőnek, mikor illegálisan átlépi a szerb határt. A fiú nem hal meg azonnal, helyette lebegni kezd,, majd lezuhan. Egy menekülttáborban ébred, ahol Dr. Stern (Merab Ninidze) előtt újra lejátszódik a levitálás jelensége, amit az orvos rögzít is egy telefonnal.

Tovább..