12 Katona

12 katona (2018)

2001. szeptember 11-én az Egyesült Államokat egy addig még nem tapasztalt, rengeteg áldozatot követő terrorcselekmény rázta meg. Támadás érte a Világkereskedelmi központot, a World Trade Centert. A támadást követően, egy nap sem kellett, hogy döntést hozzanak az első válaszcsapásról. Egy elit kommandós osztagot…

Tovább..
A legsötétebb óra

A legsötétebb óra

A II. Világháború korai időszakában járunk. A német hadsereg megállíthatatlan erőlenyomulásával győzi le Európa nagyhatalmait, az invázió elkerülésére csekély esély mutatkozik. Eközben Anglia krízishelyzet közepette új elnököt talál Neville Chamberlain helyére.Az új elnöknek egy igen nehéz döntéssel kell szembesülnie.

Tovább..
Hivatali karácsony

Hivatali karácsony

Legtutibb terápia a az egész évben gyülemlő munkahelyi stressz elvezetésére egy fergeteges év végi buli, ahol kollégákkal együtt pöröghet az ember a parketten. Ám a főnök be akarja zárni az irodát. Az alkalmazottak utolsó lehetősége, hogy megnyernek egy befektetőt a céges parti keretén, hogy megmentsék az állásukat.

Tovább..
A fegyvertelen katona

A fegyvertelen katona

Történet egy katonáról, ki megjárta a második világháborút, úgy, hogy közben nem fogott fegyvert és nem ölt meg senkit. Ő volt Hacksaw Ridge Desmond Doss [Andrew Garfield]. Nem volt hajlandó fegyverhez nyúlni. Vallási meggyőződése volt, hogy noha hazája igazságos háborút vív, neki magának nem szabad ölnie.

Tovább..
Haverok fegyverben

Haverok fegyverben

Efraim Diveroli (Jonah Hill) és David Packouz (Miles Teller) két Miamiban élő fiatal. Egy lepukkant szobában élnek és napjaik nagy részét azzal töltik, hogy különféle füvet szívnak. Véletlen folyamán elvállalják, hogy fegyvert szállítanak Afganisztánba az Egyesült Államok szövetségeseinek. Életük kalandja most kezdődik

Tovább..