Arany [Gold]

Arany [Gold]

Kenny Wells és a geológus Michael Acosta hatalmas vállalkozásba kezd. Az indonéz dzsungelben bukkannak aranylelő helyre, aminek híre hallatán gyorsan a milliárdosok klubjában találják magukat. Ám a gyorsan jött siker a hatóságok figyelmét is magára vonja.

Tovább..
Éjszaka a múzeumban 3: A fáraó titka

Éjszaka a múzeumban 3: A fáraó titka

A múzeumban lévő kiállítási darabok éjszakánként életre kelnek. Larry, a biztonsági őr ezzel tisztában van, ám megfigyeli, hogy a tárgyak viselkedése egyre furább. Kiderül, hogy a varázslat, ami életre kelti a darabokat kifogyóban van, és a megoldásához Londonba kell utaznia a British múzeumban található múmiákhoz.

Tovább..
A Hobbit 3: Az öt sereg csatája

A Hobbit 3: Az öt sereg csatája

A törpök fölébresztették Smaugot, ki tóváros ellen fordult. Közben Sauron is toborozza ork seregét, akikkel a Magányos hegyet akarja megkaparintani. Bilbónak szembe kell néznie a Kapzsivá vált Thorinnal és fel kell nyitnia a szemét valahogyan. A háborút viszont semmilyen módon nem tudják elkerülni.

Tovább..
Jurassic World Bukott birodalom

Jurassic World: Bukott birodalom (2018)

A dinók által uralt Nublar szigetét új veszély fenyegeti. A rajta található vulkán kitörni készül, aminek következtében az egész sziget elpusztul. egy speciális csapat még a kitörés előtt elutazik a szigetre, a feladatuk kimenteni a dinókat.

Tovább..
A Karib-tenger kalózai 5: Salazar bosszúja

A Karib-tenger kalózai 5: Salazar bosszúja

Jack Sparrow kapitányra újabb kaland vár. A kegyetlen Salazar kapitánynak sikerül megszöknie Ördög Háromszögéből és Jackre vadászik. Sparrow kapitánynak egyetlen esélye a szellemkalózokkal szemben, ha megtalálja Poszeidón legendás szigonyát. Ám ez valahol az óceánok mélyén fekszik.

Tovább..
Tomb Raider

Tomb Raider (2018)

Lara Croft nem hiszi el, hogy az apja meghalt. Egy nap megtalálja apja kutatásait és egy térképet, amely egy ismeretlen szigetet jelöl valahol japán mellett. Lara mindent hátrahagyva apja után ered a szigetre. De amit talál, az minden gondolatát felülmúlja. Minden tudására szüksége lesz, ha túl akarja élni az egészet.

Tovább..