Fekete Párduc

Fekete Párduc (2018)

T’Challa hazatér otthonába, Afrika szívébe található elszigetelt ám technológiailag fejlett országba, Wakanda királyságába , hogy apja halála után elfoglalja a helyét a trónon. Ám nemsokára egy nagy hatalmú ellenség jelenik meg, így T’Challanak királyként és a Fekete Párducként is helyt kell állnia.

Tovább..
Expedíció

Expedíció (2018)

Florida partjai közelében egy ismeretlen anomália jelent, ami egyre csak növekszik. Bármit küldenek a belsejébe, azt többet nem látják. A biológusként dolgozó Lena férje, Kane az egyike volt azoknak a katonáknak akiket bevezényeltek a Vibrálásba, és ő volt eddig az egyetlen élő ember, aki élve kijutott belőle.

Tovább..
A beavatott

A beavatott

Beatrice Prior egy olyan társadalomban él, ahol a társadalom öt emberi erény köré csoportosult. Mikor a lány betölti a 16. életévét kiderül, hogy ő egyik csoportba sem tartozik az öt közül. Kívülálló, ami ellen a rendszer vezetői küzdenek. Menekülnie kell, ha életben akar maradni.

Tovább..
Chappie

Chappie

Chappie, az első mesterséges intelligenciával rendelkező, tanulásra és fejlődésre képes robot. Egy véletlen folyamata során rossz kezekbe kerül. Olyan emberektől tanul, akik maguk sem tudják mi a jó és mi a nem jó. A katonaság csapatot vezérel ki a robot elpusztítása céljából, de nem tudnak felkészülni Chappire.

Tovább..
Az emlékek őre

Az emlékek őre

Egy ideális világ, ahol nincs szenvedés, fájdalom, háború. Ebben a világban él Jonas is. A világot a vének tanácsa vezeti. Ők azok kik kijelölik az egyének számára az életre szóló feladatukat. Jonas a mentorának köszönhetően letér a számára kijelölt útról és azt teszi, amit helyesnek vél.

Tovább..
Az útvesztő

Az útvesztő

Thomas egy ismeretlen helyen ébred. Egy magas falakkal körülvett tisztáson. Nem emlékszik csak a saját nevére. A Falakon kívül egy állandóan változó labirintus található. Thomas úgy érzi ki kell derítenie mi található a labirintuson kívül.

Tovább..