Egyenesen át

Egyenesen át

Az embereket mindig is foglalkoztatta az a kérdés, hogy mi van a halál után? Négy orvostanhallgatónak morbid ötlete támad. Céljuk, hogy kiderítsék van e élet a halál után. Ám lassan rájönnek, hogy olyan dologba piszkáltak bele, amihez nem szabadott volna nyúlni

Tovább..
A könyvelő

A könyvelő [The Accountant]

Chris Wolff (Ben Affleck) a legprofibb könyvel. Legújabb munkájában egy robotokat tervező gyár könyvelésének rendbetételével bízzák meg. Gyanús pénzmozgásokra lel, de nem mindenki szeretné, hogy ezekre fény derüljön. Chrisre bérgyilkost küldenek, de azzal nem számoltak, hogy nem hagyja magát megöletni.

Tovább..
Stephen King AZ

Stephen King: AZ

Egy kisvárosban kisgyerekek tűnnek el és csupán megcsonkított testrészek és szervek darabjai maradnak utánuk. Senki nem érti mi történik. Billt, akinek az öccsét ragadja el a gonosz nem hagyja nyugodni a múlt. Barátaival elkezdik felderíteni a történteket és amit találnak az minden képzeletüket felülmúlja.

Tovább..
Vörös veréb

Vörös veréb (Red Sparrow)

Dominika Jegorova (Jennifer Lawrence) tehetséges balerina. Egyik előadás alatt baleset éri, amely a karrierje végét is jelenti. Nagybátyja egy ajánlatot tesz a lánynak. Dominika bekerül a Veréb Iskolába, egy titkos hírszerzési szolgálatba, ahol a fiatalokból egy érzelmek nélküli ügynököt képeznek szadista módszerekkel.

Tovább..