Éjszakai játék (2018)

Éjszakai játék (2018)

Néhány barát hetente egyszer összegyűlnek és kitalálós, feladatmegoldós játékokat játszanak. Ám egyik este Max testvérénél Brooksnál kerül megrendezésre a játék, amiről előzetesen csak annyit tudnak, hogy azon az estén bármi megtörténhet. Meg is történik, fegyveresek rontanak a házba és elrabolják a házigazdát.

Tovább..
Megjött apuci 2

Megjött apuci 2.

Brad és Dusty elásták a csatabárdot. Minden csodálatosan megy, míg karácsonykor be nem állít Dusty macsó faterja, Kurt és Brad érzelmes apja, Don. Kurtot zavarja, hogy a fia képes az ex-feleségével és annak új párjával békében élni, így szándéka, hogy éket verjen az apapáros közé

Tovább..
Tapló télapó 2.

Tapló télapó 2.

Willie a morcos, életunt, bunkó télapót ismét megüti a szerencse szellője. Társával Marcusszal el akarják rabolni a jótékonysági intézmény karácsonyi bevételét. Ám Willie anyja, a felnőtt kölyök és a jótékonysági intézmény dögös vezetője igen csak megnehezítik a rossz útra tért télapó dolgát.

Tovább..
Éjszaka a múzeumban 3: A fáraó titka

Éjszaka a múzeumban 3: A fáraó titka

A múzeumban lévő kiállítási darabok éjszakánként életre kelnek. Larry, a biztonsági őr ezzel tisztában van, ám megfigyeli, hogy a tárgyak viselkedése egyre furább. Kiderül, hogy a varázslat, ami életre kelti a darabokat kifogyóban van, és a megoldásához Londonba kell utaznia a British múzeumban található múmiákhoz.

Tovább..
Baywatch

Baywatch

Mitch Buchanan régóta vízi mentőként dolgozik. A munkája során drogterjesztés nyomaira bukkan, ami nem vet jó fényt a strand hírnevére. Emellett egy öntelt újoncot is a nyakába varrnak. Kénytelen összefogni a fiatal titánnal, hogy megállítsa a bűnözést.

Tovább..
Bukós szakasz

Bukós szakasz

Frank ‘Ponch’ Poncherello egy FBI-ügynök, akinek a feladata a titokban való beépülés a motoros rendőrök közé, ugyanis felmerült a gyanú, hogy a zsaruk közt motoros rablók bújnak meg. Az ügynököt egy kétbalkezes újonc, Jon Baker mellé helyezik.

Tovább..