Nincs kép

Gólkirályság 2. évad (2024)

Vissza a sorozat adatlapjára

Gólkirályság sorozat 2. évad 10 epizódjainak rövid leírásai, megjelenések dátumaival, szereplők listájával, képekkel, ha kíváncsi vagy a Gólkirályság sorozatra akkor itt hasznos információkat találsz a 2. évad epizódjairól. Érdekelnek ezek a kérdések?

  • Gólkirályság 2. évad hány részes?
  • Gólkirályság 2. évad tartalma?
  • Gólkirályság 2. évad szereplői?
  • Gólkirályság 2. évad részeinek megjelenési dátumai?


Epizódok száma: 10

Főszereplők:





Epizód lista

Ep.1 1. rész

Megjelent: 2024-04-06

Kiderül az igazság, hogy a pályán megtörtént-e a csemberi csoda, vagy az egész maradt a Csember tragédiája… Van, aki ünnepel és van, akinek erre semmi oka. A döntő pillanat sokak életét megváltoztatja. A csapat életének irányítói nagy elhatározásra jutnak, van, aki elhagyja a községet és van, aki rádöbben, hogy nagyobb bajban vannak, mint előtte.

Ep.2 2. rész

Megjelent: 2024-04-13

Vica a csemberi csapat titkársága helyett egy egészen más pályán próbál szerencsét, de a fogadtatása kicsit sem olyan, ahogy remélte. A csemberi csapatnak a történtek miatt pénzre van szüksége, méghozzá sokra. Tóni mellé érkezik valaki, akivel el kell dönteniük, hogy ki a főnök; Géza pedig szembesül azzal, hogy valahol már nincs szükség rá.

Ep.3 3. rész

Megjelent: 2024-04-20

Szabó Tóni leplezetlenül átveszi az irányítást a csapat felett, Norbi már Budapesten dolgozik, Tóni pedig a szó minden értelmében a kispadra kényszerül. A focisták megtapasztalják, milyen a favágás, új csapatkapitány kerestetik, és amikor végképp elszabadulnak az indulatok, akkor van, aki az erőszakot választja. Norbi túlesik egy felismerésen, a játékosoknak pedig el kell dönteniük, kinek a pártjára állnak.

Ep.4 4. rész

Megjelent: 2024-04-27

Tóninak most új ellenféllel kell megküzdenie, egy régi-új rivális jelentkezik a posztjára. A nemrégiben lezajlott csata komoly következményekkel járt. Eltiltás és szerencse is szegélyezi a csemberi csapat útját. A zárt kapukkal megnyílik egy lehetőség és a madárinfluenza következtében valakinek jelmezbe kell bújni. Tóni nagy esélyt kap. Géza pedig egy lehetőséget arra, hogy rendezze a viszonyát Vicával, aminek a polgármester csak rövid ideig örülhet, mert aggasztó híreket kap a családjáról.

Ep.5 5. rész

Megjelent: 2024-05-04

Ahogy halad előre a szezon, úgy fokozódik a feszültség Csemberen. Vica visszaköltözik a fővárosból, viszont nem várt ellenállásba ütközik. Géza számon kéri a lányát, hogy mégis hogy gondolta ezt... Tóni és Norbi önmegtartóztatásra kényszerítik magukat, de nem bírják ugyanolyan jól. A csapat tempója megtorpan, Tóni féltékeny lesz, a játékosok magánakcióba kezdenek. Géza a sógora előtt próbálja eljátszani, hogy a házasságával minden rendben. Végül egy technikai malőr váratlan helyzetet teremt.

Ep.6 6. rész

Megjelent: 2024-05-11

A nagy örömöt nagy csalódás követi, a csapatnak olyan formában kell játszania, ahogy még sosem léptek pályára. Laci bedob egy ötletet a vezetőségnek az anyagi problémáik megoldására, de az ötlet a polgármesternek komoly fejfájást okoz. Dorka találkozik valakivel, aki egészen mást vár tőle, mint amire számított. Géza féltékeny lesz, a csapat pedig vetkőzni kezd. Tóni helyzete ismét bizonytalanná válik.

Ep.7 7. rész

Megjelent: 2024-05-18

Géza olyasmire ébred, amire sosem szeretett volna - de a sokk segít jó döntést hozni. A csapat anyagi nehézségei egyre égetőbbek, úgy tűnik, szereznek is egy mentőangyalt. Tóni szembesíti a csapatot a valósággal, ami meglepő reakciót vált ki belőlük. Mi van, ha akkor is győzhetnek, ha nem győznek? Géza és Rita hosszú idő után együtt töltenek egy éjszakát, ami másképp sikerül, mint amire számítottak.

Ep.8 8. rész

Megjelent: 2024-05-25

Tóni nehezen viseli a magányt, Vicán viszont látszik, hogy ismét van, aki kényeztesse - a kérdés, hogy ki? Géza kap a csapattal kapcsolatban egy tisztességtelen ajánlatot, rajta múlik, hogy elfogadja-e. A focisták életét egy kémkedő újságíró nehezíti, de nem ő az egyetlen, a szurkolókkal is meggyűlik Tóni baja.

Nincs kép

Ep.9 9. rész

Megjelent: 2024-06-01

Géza becsületes döntésének súlyos következményei vannak. A problémát csak tetézi a TEK és egy magas rangú vendég, de az egyik probléma talán megoldja a másikat. Tóni egyre feszültebb, és ezt a játékosok is érzik. Tónit kísérti a múltja, de a szurkolók a segítségére sietnek. Egy tévéstúdióban megtörténik a nagy találkozás, és a csapat a jelek szerint a siker küszöbére érkezik.

Nincs kép

Ep.10 10. rész

Megjelent: 2024-06-08

Elérkezik a nagy pillanat - méghozzá egy olyan helyen, amelyről álmodni sem mertek. Tóni többet mutat meg magából, mint szerette volna, ráadásul ezt bárki láthatja. Laci azon aggódik, hogy minden a helyén legyen. A csemberi csapat történelmi pillanathoz érkezik: eldől, hogy a csapat, illetve Tóni hogyan boldogul a riválisával. Tóni a végén meghúzza a váratlant, és fény derül arra, hogy ezzel vajon bukást, vagy győzelmet hoz...