Hawaii Five-0 3. évad

Hawaii Five-0 3. évad (2012)

Vissza a sorozat adatlapjára

Hawaii Five-0 sorozat 3. évad 24 epizódjainak rövid leírásai, megjelenések dátumaival, szereplők listájával, képekkel, ha kíváncsi vagy a Hawaii Five-0 sorozatra akkor itt hasznos információkat találsz a 3. évad epizódjairól. Érdekelnek ezek a kérdések?

  • Hawaii Five-0 3. évad hány részes?
  • Hawaii Five-0 3. évad tartalma?
  • Hawaii Five-0 3. évad szereplői?
  • Hawaii Five-0 3. évad részeinek megjelenési dátumai?


Epizódok száma: 24

Főszereplők: Michelle Borth , Alex O'Loughlin , Scott Caan ,





Epizód lista

Ep.1 Anyák napja

Megjelent: 2012-09-24

McGarett elkíséri anyját, Dorist Hawaiira. Megérkezésükkor megtudja, hogy Wo Fat Frank Delano segítségével megszökött az előzetes letartóztatásból. McGarett ekkor Catherine Rollinsra bízza az anyját, ő maga pedig a Five?0 csapat többi tagjával együtt Fat Wo és Delano után ered.

Ep.2 Kétely

Megjelent: 2012-10-01

Kirabolnak egy drága műtárgyakat értékesítő boltot. A csapat a műértő volt fegyenchez, August March-hoz fordul segítségért, remélve, hogy March hírét veszi, ha a tárgyak felbukkannak a feketepiacon. Nem tudni azonban, hogy March valójában melyik oldalon áll. Eközben McGarett anyját, Dorist is keresi.

Ep.3 Elsodródva

Megjelent: 2012-10-08

McGarrett és Danny horgásztúrája rosszul alakul, amikor segíteni próbálnak egy látszólag bajban levő férfinak, de végül a saját hajójukat rabolják el.

Ep.4 Balszerencse

Megjelent: 2012-10-15

A csapat egy meggyilkolt lovaspólós ügyében nyomoz, akit titokzatos módon lefejeztek, miközben lován ülve a legközelebbi mérkőzésre gyakorolt. Eközben Doris, McGarett anyja meglátogatja McGarettet, habár jól tudja, hogy élete Wo Fat miatt Hawaiin veszélyben forog.

Ep.5 Áldozati rituálé

Megjelent: 2012-11-05

Halloween éjszakáján a Five-0 csapata vérfagyasztó rituális gyilkossági ügyben nyomoz. Mivel gyanítható, hogy az elkövető hamarosan újra lecsap, a nyomozók teljes erőbedobással dolgoznak, hogy megelőzzék az újabb tragédiát.

Ep.6 Kísért a múlt

Megjelent: 2012-11-12

Danny véletlenül beindít egy bombát, így mozdulatlanul kell megvárnia, amíg a bombát hatástalanítják. McGarett saját fiatalkori rendőr történeteivel "szórakoztatja" Dannyt, hogy elterelje a figyelmét

Ep.7 A titok

Megjelent: 2012-11-19

A csapat egy fiatal hekker gyilkossági ügyében nyomoz. Eközben McGarrett személyes problémákkal küzd: igyekszik kibékíteni az anyját és a lánytestvérét.

Ep.8 Ördögi perszóna

Megjelent: 2012-11-26

McGarrett macska-egér játszmába bonyolódik egy gyönyörű terapeutával, aki a nyomozó megérzése szerint megölte az egyik páciensét.

Ep.9 Halálvágy

Megjelent: 2012-12-03

MacGarett különös bankrablás ügyében nyomoz, miközben Danny egy top modell védelmét látja el.

Ep.10 A tanulmányi kirándulás

Megjelent: 2012-12-10

McGarrett és Danny egy csapat túrázó lánynak biztosít kíséretet. Útközben belebotlanak egy sérült férfibe, Ron Albertsbe. Alberts rálő Dannyre, majd bezárja őt és a lányokat egy bunkerbe. McGarrettet és az egyik lányt magával viszi túsznak, és tovább indul, hogy a Dzsungelben megtalálja, amit elveszített: egy zacskó elrejtett gyémántot.

Ep.11 Az őrangyal

Megjelent: 2012-12-17

Karácsony táján McGarrett és Catherine egy tinédzser fiúnak, Ethannak segítenek megkeresni eltűnt apját. Az apa a boltjukból tűnt el, ahol a fiú vérnyomokat talál. Hamarosan kiderül, hogy egy nagyszabású chicagói bankrablás áll az ügy hátterében.

Ep.12 A tiltott sziget

Megjelent: 2013-01-14

A kémiaprofesszort holtan találják egyetemi laboratóriumában. Hamarosan kiderül, hogy a kémikus egyetemi állásán kívül más különleges projektekben is részt vett.

Ep.13 Halálbüntetés

Megjelent: 2013-01-20

Chin Hót elkábítják, elrabolják és egy maximális védelemmel ellátott börtönbe, a Halawa Fegyencházba zárják. Mint kiderül, új "lakhelyét" Paul Delanonak köszönheti, aki bosszúból juttatta börtönbe, mivel annak idején (La O Na Makuahine epizód) Chin Ho megölte Paul bátyját, Frank Delanót. Hamarosan a csapatnak feltűnik, hogy Chin Hónak nyoma veszett, és kutatni kezdenek utána.

Ep.14 Botrány

Megjelent: 2013-01-21

Denning kormányzó felkéri a csapatot, hogy diszkréten indítsanak vizsgálatot egy meggyilkolt prostituált ügyében. A nyomozók azonban hamarosan rájönnek, hogy a kormányzó valójában mindent megtesz, hogy hátráltassa a nyomozást.

Ep.15 Robotkéz

Megjelent: 2013-02-04

Egy sorozatgyilkos rendőrökre vadászik, és a jelek szerint McGarrettet szemelte ki a következő áldozatául.

Ep.16 A harcos

Megjelent: 2013-02-11

Meggyilkolják az üzletember Thomas Hoapilit, akiről kiderül, hogy a Lua, az ősi Hawaii harcművészet mestere volt. Hamarosan egy vérig sértett Lua tanítvány is felbukkan a színen, és Thomas lánya is veszélybe kerül.

Ep.17 A játék

Megjelent: 2013-02-18

McGarrett és Danny már alig várják, hogy az NFL amerikai football Hawaiin rendezett mérkőzésén szurkolhassanak. Kikapcsolódásukat azonban egy gyilkossági eset zavarja meg: holtan találnak egy kaliforniai férfit, aki csapatépítő programon vett részt a szigeten.

Ep.18 Babák

Megjelent: 2013-03-18

Miután Dog, a híres fejvadász sikeresen kézre kerített egy szökevényt, hazafelé száguld a terepjárójával. A járgányára azonban az égből rápottyan egy hulla. Az áldozat Dana Brown, a helyi Roller Derby klub tagja. Catherine Rollins a Five-0 kérésére csatlakozik a klubhoz, hogy kiderítse, mi történhetett.

Ep.19 Jó barátok

Megjelent: 2013-03-25

A cápafigyelő-túrákat szervező Oahu cég több hajóját felgyújtják, majd meggyilkolják az egyik alkalmazottjukat is. A Five-0 csapatának nincs könnyű dolga, mivel az Oahu cégnek a szigeten számtalan ellensége akad.

Ep.20 Az ígéret

Megjelent: 2013-04-15

McGarrett és Catherine a koreai demilitarizált övezetbe utaznak, hogy McGarrett egyik legjobb barátjának, a haditengerészetnél szolgált és elesett Freddie Hartnak a holttestét hazaszállítsák. Mielőtt hazaindulnának, McGarrett rájön, hogy az észak-koreaiak nem Freddie holttestét adták át. Akcióba kezd, hogy a szeretett barát holttestét megszerezze.

Ep.21 A lélek mélyén kutatva

Megjelent: 2013-04-29

A Five-0 engedélyezi a népszerű műsorvezetőnőnek, Savannah Walkernek, hogy velük töltsön egy munkanapot. A csapat éppen egy meggyilkolt férfi, Roger Murphy ügyében nyomoz, akinek halála után a testéről levágtak egy bőrére tetovált képet. Hamarosan felbukkan Wo Fat is, akinek valamilyen oknál fogva szintén Murhpy tetovált ábrájára fáj a foga.

Ep.22 Fogságban

Megjelent: 2013-05-06

A rendőrség egy tíz évvel korábban elrabolt fiatal lány holttestére bukkan. A Five-0 csapata nyomozáshoz lát. Hamarosan kiderül, hogy az elkövetők ismét magukkal hurcoltak egy fiatal lányt, Ella Bishopot. A csapat versenyt fut az idővel, hogy még élve felkutassa Ellát.

Ep.23 Családi ügy

Megjelent: 2013-05-13

McGarett fedett akcióba kezd, hogy anyjának megszerezzen egy fontos bizonyítékot jelentő mikrofilmet. Eközben Kono életveszélybe kerül Adam yakuza kapcsolatai miatt.

Ep.24 Viszlát és minden jót!

Megjelent: 2013-05-20

A CIA felkéri a Five-0 csapatát, hogy segítsen megtalálni a szigeten garázdálkodó veszélyes gyilkost. Eközben Kono fegyverével megölnek valakit, és Konót vádolják a gyilkossággal.