Tara alteregói 2. évad

Tara alteregói 2. évad (2010)

Vissza a sorozat adatlapjára

Tara alteregói sorozat 2. évad 12 epizódjainak rövid leírásai, megjelenések dátumaival, szereplők listájával, képekkel, ha kíváncsi vagy a Tara alteregói sorozatra akkor itt hasznos információkat találsz a 2. évad epizódjairól. Érdekelnek ezek a kérdések?

  • Tara alteregói 2. évad hány részes?
  • Tara alteregói 2. évad tartalma?
  • Tara alteregói 2. évad szereplői?
  • Tara alteregói 2. évad részeinek megjelenési dátumai?


Epizódok száma: 12

Főszereplők: Toni Collette , John Corbett , Rosemarie DeWitt ,





Epizód lista

Ep.1 Igen

Megjelent: 2010-03-22

Az utóbbi néhány hónapban Tara jól érezte magát, nem jelentkeztek nála a tudathasadás jelei. Max segítségével nekikezd, hogy újra felépítse az életét, új barátokat szerezzen. A dolgok azonban váratlan fordulatot vesznek, amikor Gregsonék egyik szomszédja öngyilkos lesz, és a családra hárul a házért való felelősség. Eközben Marshallnak a nyíltan vállalt homoszexualitása miatt beilleszkedési problémái vannak az iskolában. Kate új állást kap. Charmaine barátja, Nick előhozakodik a házasság kérdésével.

Ep.2 Halmozott hibák

Megjelent: 2010-03-29

Vége Tara nyugalmas időszakának, újra jelentkeznek nála a betegség tünetei. A többszörös személyiségzavar következtében megint megjelennek nála a különböző személyiségek. Mindezt azonban titkolja a családja előtt. Az eljegyzett Charmaine azt kéri, hogy Tarához és a családjához költözhessen. A szomszéd házának megvásárlásával Max új projektbe kezd. Kate találkozik egy rejtélyes öreg nővel, mindeközben Marshall új kapcsolatot kezd – egy lánnyal.

Ep.3 Az igazság fáj

Megjelent: 2010-04-05

A titok nem titok többé. Tara családja rájön az igazságra, miszerint visszatértek nála a tudathasadás tünetei, a különböző személyiségek. Buck kísérletei, hogy felszabadítsa Max új oldalát, súlyos következményekkel járnak. Neil rájön, hogy Charmaine-t eljegyezték. Marshall és Courtney sajátos kísérletbe kezd. Kate és Lynda közelebb kerül egymáshoz.

Ep.4 Önmagaddá válsz

Megjelent: 2010-04-12

Miután Tara felfedezi, hogy egy vadonatúj személyisége van, Shoshana, elhatározza, hogy másik terapeutát keres magának. Eközben Max megpróbál megbirkózni Buck ügyével. Marshall és Courtney egy új, magasabb szintre szeretnék emelni a kapcsolatukat. Tara és Max helyteleníti Kate és Lynda barátságát. Charmaine elmondja a családnak a nagy hírt.

Ep.5 A tettek ideje

Megjelent: 2010-04-19

Tara tudomást szerez mindarról, mit csinál a legújabb személyisége, Shoshana. Kate fölteszi a zenei videóját az internetre, aminek váratlanul nagy sikere lesz. Marshall elhatározza, hogy szakítani fog az új barátnőjével, Courtney-val. Az orvos meglepő hírekkel szolgál Charmaine terhességével kapcsolatban.

Ep.6 Tornádó!

Megjelent: 2010-04-26

Hatalmas forgószél csap le a városra. A veszélyes helyzetet látva a Gregson család a pincében keres menedéket a tornádó elől. Itt Tara váratlanul átalakul Shoshanává. Az alkalmat kihasználva az új személyisége rögtönzött terápiás összejövetelt rendez a család tagjai számára. A megbeszélésen sötét családi titkokra derül fény.

Ep.7 A családi szolgáltatások kibaszottja

Megjelent: 2010-05-03

A szociális munkás közelgő látogatása egyre jobban nyugtalanítja Maxet. Tara beleszól Kate és Lynda barátságába, helytelenítve azt. Courtney a szakadék szélére löki Marshallt, a fiú választás elé kerül. Közben Neil felfedezi Charmaine nagy titkát, hogy a lány gyermeket vár.

Ep.8 Robbanékony dioráma

Megjelent: 2010-05-10

Tarának meglepetésben lesz része. Még sohasem érezte magát olyan jól, mint amikor Lyndával közösen előkészítették a művészeti bemutatót. Kate nagyon izgatott az új, ellentmondásos üzlete miatt. Marshall és Lionel barátsága egyre jobban elmélyül. Charmaine próbál egyensúlyozni Nick és Neil között.

Ep.9 A család portréja

Megjelent: 2010-05-17

Tara azt reméli, hogy a legutolsó művészeti projektje segítségével újra felveheti a kapcsolatot a családjával. Ez egy családi portré elkészítése. Max azon munkálkodik, hogy elkülönítse magát Pammytől. Kate-et egy új srác foglalkoztatja, akivel az interneten ismerkedett össze. Marshall rossz híreket hall Teddel és Hanyvel kapcsolatban. Nick arra kéri Charmaine-t, hogy tegyen drasztikus lépéseket Neil ellen.

Ep.10 A házam nyitva áll

Megjelent: 2010-05-24

Tara és a húga, Charmaine arra kérik az édesanyjukat, hogy segítsen felidézni a Tara gyermekkorával kapcsolatos emlékeket. Miután befejezte a munkát a szomszéd házában, Max "nyitott ház"-napot tart, melynek keretében mindenki megcsodálhatja a házat. Kate új pasija aggódik a köztük lévő korkülönbség miatt. "Alice" érkezésének szele mindenkit magával söpör.

Ep.11 Van és tartson

Megjelent: 2010-05-31

Tara és a húga, Charmaine meglátogat egy asszonyt, akinek alakját Tara emlékei közül sikerült felidézni. Kate megpróbálja "hozzáigazítani" magát Zach-hez, az új és nála sokkal idősebb barátjához. Marshall kezd beleesni Lionelbe. Neil elhagyja a várost. Nem sokkal később egy új személyiség érkezik.

Ep.12 Ettől a naptól kezdve

Megjelent: 2010-06-07

Elérkezik Charmaine és Nick esküvőjének napja. Ám nem mindenki felhőtlenül boldog. Tara ugyanis szembesíti a szüleit a gyermekkorával kapcsolatos kérdésekkel. Ennek során azután régóta őrzött családi titkok kerülnek napvilágra. Kate és Marshall véletlenül megtalálja egy kirakójáték egyik darabját, amely mindent megváltoztat.