Carpool Karaoke: A sorozat 5. évad

Carpool Karaoke: A sorozat 5. évad (2022)

Vissza a sorozat adatlapjára

Carpool Karaoke: A sorozat sorozat 5. évad 6 epizódjainak rövid leírásai, megjelenések dátumaival, szereplők listájával, képekkel, ha kíváncsi vagy a Carpool Karaoke: A sorozat sorozatra akkor itt hasznos információkat találsz a 5. évad epizódjairól. Érdekelnek ezek a kérdések?

  • Carpool Karaoke: A sorozat 5. évad hány részes?
  • Carpool Karaoke: A sorozat 5. évad tartalma?
  • Carpool Karaoke: A sorozat 5. évad szereplői?
  • Carpool Karaoke: A sorozat 5. évad részeinek megjelenési dátumai?


Epizódok száma: 6

Főszereplők:





Epizód lista

Ep.1 Simu Liu és Jessica Henwick

Megjelent: 2022-05-27

Jöhet egy 2000-es évekbeli slágerbomba az akciósztároknak — először Simu nyúl vissza a fiúbandás múltjához a Backstreet Boys-előadásához, majd következhet a roppantul izgalmas finálé!

Ep.2 Murray Bartlett, Alexandra Daddario és Sydney Sweeney

Megjelent: 2022-05-27

A Fehér Lótusz sztárjai a film forgatásáról nosztalgiáznak, bemutatják a saját próbafelvételeiket, valamint előcsalnak pár könnycseppet az első Carpool-síróversenyhez is.

Ep.3 Anitta és Saweetie

Megjelent: 2022-05-27

A két szupersztár csajos dalaik kíséretében hírességekről beszélgetnek, ezután átveszik egy bolt irányítását, és előkerül a műsor első motorcsónakja is.

Ep.4 Zooey Deschanel és Jonathan Scott

Megjelent: 2022-05-27

A szerelmespár épp ennek a műsornak a forgatásán ismerkedett össze. Miközben visszaemlékeznek az emlékezetes pillanatra, pár Johnny Cash és Wham!-dalra is jut idő.

Ep.5 Elit birkózók

Megjelent: 2022-05-27

Két autónyi profi birkózó veszi nyakába Minneapolist, az útjuk során Gondolatolvasóst játszanak és kedvenc dalaikra énekelnek, többek közt Pat Benatartól és DMX-től.

Ep.6 A D’Amelio család

Megjelent: 2022-05-27

Charli, Dixie, Heidi és Marc a családi utazásaikról mesélnek, valamint a Whitney és Britney-dalok között egy rajongójukat is meglepik.