×

Film ajánlása a listára

Kezdje el begépelni a beküldeni kívánt film-sorozat-színész nevét és válasszon a listából.

2022 DC szuperhős filmek

2022-ben szuper DC filmeket nézhetünk, új és régi szuperhősök fognak a mozi vászonra kerülni, a legújabb DC szuperhős Black Adam (Bemutató dátuma: 2022. július) Dwayne Johnson főszereplésével, nagyon ígéretes filmnek tűnik, és biztosan nagyon sok DC rajongónak lesz az egyik kedvenc szuperhőse. A legjobban várt szuperhős nem más mint Aquaman, de természetesen Flash a villám és Batman is nagyon sok rajongót fog a mozikba vonzani. A listán nem lehet szavazni, és a filmeket időrendi sorrendben találjátok.

Hozz létre te is egy hasonló listát, a listák létrehozásához nem kell mást tenned mint regisztrálni az oldalunkon, és máris létrehozhatsz film, sorozat vagy színész listákat, amit megmutathatsz ismerőseidnek és persze az oldal látogatóinak.

Hiányzik egy film a listáról? Ezt a listát te magad is alakíthatod, mert a lista létrehozója engedélyezte a listára való ajánlást. Regisztráció után bárki küldhet be a listára elemeket amiről értesítést kap a lista létrehozója, és ha jónak találja az ajánlatot elfogadhatja.


avatarWakanda DC

4 elem a listán
02 óra 56 perc összes futási idő

2022 DC szuperhős filmek lista elemei

2

Black Adam
(2022.10.19) 4 / 0

Akció / Kaland / Sci-fi /

Majdnem 5000 évvel azután, hogy az egyiptomi istenek mindenható hatalmával ruházták fel – és ugyanilyen gyorsan bebörtönözték –, Black Adam kiszabadul földi sírjából, készen arra, hogy rászabadítsa egyedülálló igazságszolgáltatását a modern világra.

Tovább

3

Aquaman és az elveszett királyság
(2023.12.20) 3 / 0

Akció / Kaland / Fantasy /

Az óceán soha nem békés! Ezért nem pihenhet meg egyetlen percre sem az óceánok hét királyságának uralkodója. Black Manta megpróbálta már legyőzni Aquamant, a világ tengereinek urát (Jason Momoa), de kudarcot vallott. Továbbra is meg akarja bosszulni az apja halálát, így aztán bármire hajlandó, és bárkivel szövetkezik, hogy elpusztítsa ősellenségét. És most erősebb, mint eddig bármikor, mert megszerezte a legendák csodafegyverét, a fekete szigonyt, amelynek segítségével egy ősi, gonosz erőt szabadít a világra. Aquaman kénytelen kiszabadítani börtönbe zárt testvérét, Orm királyt (Patrick Wilson), Atlantisz egykori uralkodóját. Békét nem kötnek, de átmeneti szövetséget igen – ha nem teszik meg, akkor Aquaman családja, azután az összes tenger, végül az egész világ elpusztul.

Tovább

4

Flash – A Villám
(2023.06.13) 3 / 0

Akció / Kaland / Sci-fi /

Világok ütköznek össze, amikor a szupergyorsnál is gyorsabb Barry (Ezra Miller) arra használja a szupererejét, hogy visszafusson a múltba – reméli, hogy ha ott változtat, a jelen is más lesz. Csak a családja sorsát akarja jobbá tenni, a szülein szeretne segíteni, de sajnos, megtörténik, amiért nekirugaszkodott: megváltoztatja a jelent. Egy újfajta valóság csapdájába esik. Ebben Zod tábornok visszatér, és a Föld elpusztításával fenyeget, de nincsenek szuperhősök, akik az emberiség segítségére siethetnének. Ha meg akarja menteni a világot, amiben élt, és vissza akar térni a jövőbe, amit remél, Barry-nek futnia kell. És különleges gyorsasága segítségével elő kell kerítenie azokat a szuperhősöket, akik segíthetnek a bajban. De nem pont azokat találja, akikért indult. És nem biztos, hogy az ő önfeláldozása elég hozzá, hogy helyretolja a kizökkent valóságot.

Tovább