×

Film ajánlása a listára

Kezdje el begépelni a beküldeni kívánt film-sorozat-színész nevét és válasszon a listából.

2023 legjobban várt filmjei

A 2023-as év nagyon sok szuper filmet hoz nekünk film kedvelőknek, és ebben a listában szeretném összegyűjteni nektek azokat amelyek szerintem biztosan nagyon sokaknak lesz a kedvence. A lista nyitott vagyis akár te magad is ajánlhatsz rá filmet és a filmek pozícióját is alakíthatjátok szavazataitokkal, így nektek köszönhetően egy igazán releváns 2023-as film lista lesz belőle. A listát igyekszem folyamatosan frissíteni, hogy mindig aktuális legyen és ha van olyan film ami tényleg nagyon jó lesz és még nincs fent igyekszem feltenni.

Hozz létre te is egy hasonló listát, a listák létrehozásához nem kell mást tenned mint regisztrálni az oldalunkon, és máris létrehozhatsz film, sorozat vagy színész listákat, amit megmutathatsz ismerőseidnek és persze az oldal látogatóinak.

Hiányzik egy film a listáról? Ezt a listát te magad is alakíthatod, mert a lista létrehozója engedélyezte a listára való ajánlást. Regisztráció után bárki küldhet be a listára elemeket amiről értesítést kap a lista létrehozója, és ha jónak találja az ajánlatot elfogadhatja.


avatarWakanda DC

37 elem a listán
03 óra 59 perc összes futási idő
2023 legjobban várt filmjei
2023 legjobban várt filmjei

2023 legjobban várt filmjei lista elemei

1

Marvelek
(2023.11.08) 38 / 0

Sci-fi / Kaland / Akció /

Carol Danvers, vagyis Marvel Kapitány visszaszerezte személyazonosságát a zsarnoki kree-ktől és bosszút állt a Legfőbb Intelligencián. Ám a nem várt következmények az univerzum destabilizációjának terhét rótták Carol vállaira. Miután kötelességteljesítés közben egy kree forradalmárhoz köthető, rendellenes féreglyukba kerül, képességei összekeverednek a Jersey Cityben élő, Marvel Kapitány-rajongó Kamala Khan, azaz Ms. Marvel képességeivel, illetve Carol elhidegült unokahúga, az asztronauta Monica Rambeau kapitány képességeivel. A szokatlan hármasnak meg kell tanulnia csapatként dolgozni, hogy Marvelekként megmentsék a világegyetemet.

Tovább

2

Transformers: A fenevadak kora
(2023.06.06) 38 / 0

Akció / Kaland / Sci-fi /

Amikor egy új fenyegetés jelenik meg, amely képes elpusztítani az egész bolygót, Optimus Prime szövetségre lép a Maximálok néven ismert erős frakcióval. Mivel az emberiség sorsa a tét, Noah és Elena minden tőlük telhetőt megtesz a Föld megmentéséért vívott csatában.

Tovább

3

Halálos iramban 10.
(2023.05.17) 37 / 1

Akció / Krimi / Thriller /

Dom Toretto és családja minden útjukba kerülő ellenségnek túljárt az eszén és minden helyzetből kihozta a lehető legjobbat. Most szembe kell nézniük egy félelmetes fenyegetéssel, amely a múlt árnyékából bukkan fel, akit a vérbosszú fűt, és aki elhatározza, hogy szétzilálja ezt a családot, és elpusztít mindent – és mindenkit –, akit Dom szeret. Örökre.

Tovább

5

Indiana Jones és a sors tárcsája
(2023.06.28) 34 / 0

Kaland / Akció /

Egy új korszakban találja magát és Indy azzal küszködik, hogy beilleszkedjen egy olyan világba, amely úgy tűnik, kinőtte őt. De amint egy ismert gonosz csápjai visszatérnek egy régi rivális képében, még egyszer fel kell vennie a kalapját és az ostorát, hogy megbizonyosodjon arról, hogy egy ősi és erős ereklye ne kerüljön rossz kezekbe.

Tovább

6

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia
(2023.02.15) 32 / 0

Akció / Kaland / Sci-fi /

Scott Lang és Hope Van Dyne, valamint Hank Pym és Janet Van Dyne felfedezik a Kvantum Birodalmat, ahol különös lényekkel lépnek kapcsolatba, és olyan kalandba kezdenek, amely túlmutat az általuk lehetségesnek hitt határokon.

Tovább

7

Aquaman és az elveszett királyság
(2023.12.20) 32 / 0

Akció / Kaland / Fantasy /

Az óceán soha nem békés! Ezért nem pihenhet meg egyetlen percre sem az óceánok hét királyságának uralkodója. Black Manta megpróbálta már legyőzni Aquamant, a világ tengereinek urát (Jason Momoa), de kudarcot vallott. Továbbra is meg akarja bosszulni az apja halálát, így aztán bármire hajlandó, és bárkivel szövetkezik, hogy elpusztítsa ősellenségét. És most erősebb, mint eddig bármikor, mert megszerezte a legendák csodafegyverét, a fekete szigonyt, amelynek segítségével egy ősi, gonosz erőt szabadít a világra. Aquaman kénytelen kiszabadítani börtönbe zárt testvérét, Orm királyt (Patrick Wilson), Atlantisz egykori uralkodóját. Békét nem kötnek, de átmeneti szövetséget igen – ha nem teszik meg, akkor Aquaman családja, azután az összes tenger, végül az egész világ elpusztul.

Tovább

8

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája
(2023.11.15) 31 / 0

Dráma / Sci-fi / Akció /

Évekkel azelőtt, hogy elnökké vált volna, a 18 éves Coriolanus Snow az egykori büszke családhoz tartozott, amely a háború utáni Capitoliumban elvesztette megbecsülését. A 10. Éhezők Viadala közeledtével az ifjú Snow-t Lucy Gray Baird mentorává nevezik ki, aki a 12-es körzet egyik szegény családjából származik. Amikor Lucy Gray az aratási ceremónia alatt magára vonja a figyelmet, Snow úgy gondolja, ez képes lehet a javukra fordítani az esélyeket.

Tovább

10

John Wick: 4. felvonás
(2023.03.22) 30 / 0

Akció / Thriller / Krimi /

John Wick neve hallatán mindenki megborzong az alvilágban, hiszen tudják, ha a visszavonult bérgyilkost felbőszítik, akkor bizony képes az egész várost csatatérré változtatni, és még az sem számít, ha egy egész hadsereget küldenek ellene. Wick számára a nyugodt élet továbbra sem adatik meg, ismét fel kell vennie a harcot, ha egyáltalán szeretné megélni a holnapot, persze a rosszfiúk ezúttal sem tudják, kivel húztak ujjat.

Tovább

11

Flash – A Villám
(2023.06.13) 29 / 0

Akció / Kaland / Sci-fi /

Világok ütköznek össze, amikor a szupergyorsnál is gyorsabb Barry (Ezra Miller) arra használja a szupererejét, hogy visszafusson a múltba – reméli, hogy ha ott változtat, a jelen is más lesz. Csak a családja sorsát akarja jobbá tenni, a szülein szeretne segíteni, de sajnos, megtörténik, amiért nekirugaszkodott: megváltoztatja a jelent. Egy újfajta valóság csapdájába esik. Ebben Zod tábornok visszatér, és a Föld elpusztításával fenyeget, de nincsenek szuperhősök, akik az emberiség segítségére siethetnének. Ha meg akarja menteni a világot, amiben élt, és vissza akar térni a jövőbe, amit remél, Barry-nek futnia kell. És különleges gyorsasága segítségével elő kell kerítenie azokat a szuperhősöket, akik segíthetnek a bajban. De nem pont azokat találja, akikért indult. És nem biztos, hogy az ő önfeláldozása elég hozzá, hogy helyretolja a kizökkent valóságot.

Tovább

13

Meg 2. - Az árok
(2023.08.02) 25 / 0

Akció / Sci-fi / Horror /

A merész kutatócsoport felfedező merülése az óceán legmélyebb mélységébe káoszba torkollik, amikor egy rosszindulatú bányászati művelet veszélyezteti küldetésüket, és nagy téttel járó harcra kényszeríti őket a túlélésért.

Tovább

14

Kísértetkastély
(2023.07.26) 24 / 0

Fantasy / Vígjáték / Horror / Családi /

Egy Gabbie nevű egyedülálló anya felbérel egy idegenvezetőt, egy médiumot, egy papot és egy történészt, hogy segítsenek kiűzni az újonnan vásárolt kastélyukat; miután felfedezik, hogy szellemek lakják azt.

Tovább

15

Dűne: Második rész
(2024.02.27) 23 / 0

Sci-fi / Kaland /

Paul Atreides egyesül a fremenekkel, miközben bosszút áll a családját elpusztító összeesküvők ellen. Paul választás előtt áll, Chani - élete szerelme - és az ismert univerzum sorsa között, és megpróbálja megakadályozni a szörnyű jövőt, amelyet csak ő láthat előre.

Tovább

16

Megan
(2020.03.14) 22 / 0

Thriller /

Tovább

17

Mission: Impossible - Leszámolás - Első Rész
(2023.07.08) 21 / 0

Akció / Thriller /

Ethan Hunt és IMF-csapata belevág az eddigi legveszélyesebb küldetésbe: felkutatni egy félelmetes új fegyvert, mielőtt az rossz kezekbe kerülne. Miközben a jövő irányítása és a világ sorsa a tét, halálos verseny indul a Föld körül. Egy titokzatos, teljhatalmú ellenséggel szembesülve figyelembe kell vennie, hogy semmi sem fontosabb a küldetésnél – még azok élete sem, akikkel törődik.

Tovább

18

Creed III.
(2023.03.01) 20 / 0

Dráma / Akció /

Adonis Creed (Michael B. Jordan) KO-zta a világot, és az most a lába előtt hever. Bajnok lett. Boldogan él. Mindene megvan. De a bunyó olyan, mint az élet: a győztesnek is mindig készülnie kell egy váratlan fordulatra. A bajnok egy régi haverja, Damian kiszabadul a sittről. Tizennyolc évet húzott le odabent, és abból kb. tizenhatot gyúrással tölthetett. Elképesztő formában van, és forr benne a düh. Mindenkit utál, aki kinn volt, amíg ő benn. De a legjobban a bajnokot gyűlöli – és be akarja bizonyítani, hogy neki jár a cím. És odabenn nem sportszerű meccsre készült. A gyerekkori barátoknak meg kell küzdeniük egymással. Adonis csak akkor győzhet, ha mindent kockára tesz: ő nagyon sokat veszíthet, az ellenfele viszont semmit. A legendás franchise új részében két elképesztő formában lévő színész csap össze: lélegzetelállító bunyókkal és nagy izgalmakkal jön a harmadik menet!

Tovább

20

Pókember: A Pókverzumon át
(2023.05.31) 18 / 0

Animációs / Akció / Kaland / Sci-fi /

Miután Miles és Gwen Stacy újra találkozik, Brooklyn teljes munkaidős, barátságos hőse hirtelen a multiverzumban találja magát, ahol egy csomó Pókember van, akiknek a feladata a multiverzum létezésének védelme. Ám amikor a hősök összevesznek azon, hogy hogyan kezeljenek egy új fenyegetést, Miles szembekerül a többiekkel, és egyedül indul útnak, hogy megmentse azokat, akiket a legjobban szeret.

Tovább

21

Shazam! Az istenek haragja
(2023.03.15) 18 / 0

Vígjáték / Akció / Fantasy /

Mit csinál egy kamasz srác, aki szupererőt kap, és ha kimondja a varázsszót, piros ruhás, villámos logós szuperhőssé változik? Nyilván a lehető legtöbbször kiabálja azt, hogy Shazam!, és ahol csak lehet, küzd a világ gonoszai ellen. És közben nagyon élvezi a szupererővel járó összes nagy poént. Ha pedig együtt lakik egy csomó más többé-kevésbé vele egyidős sráccal és lánnyal, akkor előbb-utóbb őket is beveszi a buliba. A Shazam! náluk is működik: nappal suliba járnak, éjszaka pedig kiosonnak otthonról, és lazán bűnüldöznek. Egészen addig, míg a játék komolyra nem fordul: a szuperhősök életében ugyanis az a nehéz, hogy akkor is kénytelenek az igazság bajnokai maradni és szűk ruhát hordani, amikor náluk erősebb ellenféllel találják szemben magukat. És eléggé úgy néz ki, hogy Atlasz lányai pont ilyenek. A csapat viszont már nem tudja visszacsinálni, amit elkezdett. Kénytelenek úgy tenni, mintha igazi szuperhősök volnának. Vagy elhinni, hogy tényleg azok.

Tovább

22

Wonka
(2023.12.06) 16 / 0

Vígjáték / Családi / Fantasy /

Willy Wonka igazi legenda. De még a legendák is voltak fiatalok. Csak egészen másképpen, mint bármelyik másik ember. Végre lehull a lepel a csokik mágusa, az édességek géniusza, a legkülönlegesebb, legízesebb, legfurább csokigyáros, Willy Wonka életének nagy titkáról: arról, hogy ő is volt gyerek. Aztán fiatalember. Bejárta a világot, út közben egy egész kicsit meglopott egy társai közt igen nyúlánknak számító umpa-lumpát, őrült csokikat talált fel, és még őrültebb álmokat hajkurászott: arra vágyott, hogy a világjárás véget érjen, ő letelepedjen, és megnyithassa bűvös-bájos-ízes-mágikus csokiboltját. De a szülővárosában sajnos már működik egy csokigyáros trió, amely a legkeserűbb módszerektől sem riad vissza, ha a csokibirodalmát kell megvédenie.

Tovább

23

Dungeons & Dragons: Betyárbecsület
(2023.03.23) 15 / 0

Kaland / Fantasy / Vígjáték /

Egy sármos tolvaj és különc kalandorokból álló bandája nagyszabású akciót terveznek egy elveszett ereklye megszerzéséért, de a dolgok veszélyesen kisiklanak, amikor a rossz emberekkel húznak ujjat…

Tovább

24

Gonosz halott - Az ébredés
(2023.04.12) 14 / 0

Horror / Thriller /

Két nővér egy ősi könyvet talál, amely vérszomjas démonokat szabadít a világra, akik egy Los Angeles-i bérházban ámokfutásba kezdenek. A lányoknak a túlélésért kell küzdeniük, miközben szembenéznek ezzel a rémálommal.

Tovább

25

Oppenheimer
(2023.07.19) 12 / 0

Dráma / Történelmi /

J. Robert Oppenheimer története, aki a Manhattan Terv vezetőjeként, az első atomfegyver létrehozásáért volt felelős a II. világháború idején.

Tovább

26

Barbie
(2023.07.19) 11 / 0

Vígjáték / Kaland /

Barbie és Ken életük minden idejét a színes és tökéletesnek tűnő világukban élik. Amikor azonban lehetőségük nyílik a való világba menni, hamarosan felfedezik az emberek között élés örömeit és veszélyeit.

Tovább

28

Kopogás a kunyhóban
(2023.02.01) 9 / 0

Thriller / Rejtély / Horror /

Egy kislány a szüleivel egy elhagyatott kunyhóban vakációzna, azonban négy fegyveres idegen túszul ejti őket, és azt követelik a családtól, hogy hozzanak meg egy képtelen döntést az apokalipszis elkerülésének érdekében. A család a külvilággal szinte nem tud kommunikálni, így kell eldönteniük, mit hisznek el és mit nem, mielőtt mindennek vége.

Tovább

29

Kék Bogár
(2023.08.16) 8 / 0

Akció / Sci-fi / Kaland /

Jaime Reyes végzett az egyetemen, tele van nagy álmokkal, és elég hamar kénytelen rájönni, hogy a valóság egészen másképp néz ki. Már éppen elkeseredne, amikor a sors közbeszól, és mindent felforgat. A srác véletlenül megszerez egy ősi múltból származó, földön kívüli eredetű biotechnológiai szuperfegyvert: a szkarabot. Pontosabban: az szerzi meg őt. A szkarab – ki tudja miért – Jaimet választja magának új gazdatestének, úgyhogy testpáncélt, hihetetlen technikájú fegyverarzenált és legfőképpen különleges, mindig új meglepetést okozó képességeket ad neki. Ajándék, de nem lehet visszaadni. Soha többé. Jaime lesz Kék Bogár. És rajta múlik, mihez kezd ezzel. Először majd megőrült. Azután élvezi az új helyzetet. És végül kénytelen harcba szállni.

Tovább

30

Kraven, a vadász
(2024.12.11) 7 / 0

Akció / Kaland / Sci-fi /

A gonoszok nem születnek. Azzá nevelik őket. Kraven, a vadász (Aaron Taylor-Johnson), Pókember egyik legveszélyesebb ellensége, a Baljós Hatos alapító tagja sem gonosznak született. Igazi nemes: Kravinov néven látta meg a napvilágot; a családja 1917-ben menekül az Egyesült Államokba. Talán egy félresikerült oroszlánvadászat tehet róla, amikor a ragadozó halálos sebet ejtett rajta, és az állat vére összekeveredett az övével. Talán brutális, maffiakapcsolatokat ápoló, gyerekeit szeretet nélkül nevelő apja (Russel Crowe) a hibás. De annyi biztos, hogy Kraven nem egyszerűen a fenevadak erejével, ügyességével és kegyetlenségével rendelkezik: gyors, halálos és nem ismer könyörületet. Rossz ember – ha ember még egyáltalán –, de valahol a mélyében még ott bujkál a maradék jóság. És kérdés, mi történik vele, ha találkozik egy nála is furcsább, kiszámíthatatlanabb lénnyel: Rinóval.

Tovább

31

Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz
(2023.07.31) 6 / 0

Animációs / Vígjáték / Akció / Sci-fi /

Miután évekig rejtőztek az emberek világa elől, a Teknőc-tesók nekivágnak, hogy megnyerjék a New York-iak szívét, és hogy a hőstetteik által elfogadtassák magukat rendes tinédzserekként. Új barátjuk, April O’Neil segít nekik szembeszállni egy titokzatos bűnözői szindikátussal, de hamarosan kiderül, hogy túl nagy fába vágták a fejszéjüket, amikor egy egész mutánshadsereg szabadul rájuk…

Tovább

32

Bíborszín
(2023.12.25) 5 / 0

Dráma /

Éld át három nő kivételes kapcsolódását, akiket megbonthatatlan kötelék köt össze a Bíborszín történetében. A szeretett klasszikus merész újrafeldolgozását Blitz Bazawule rendezte, a producerek pedig Oprah Winfrey, Steven Spielberg, Scott Sanders és Quincy Jones voltak.

Tovább

33

Hang nélkül: Első nap
(2024.06.26) 5 / 0

Horror / Sci-fi / Thriller /

Történetünk egy olyan világban játszódik, amelyben kifinomult hallással rendelkező szörnyetegek érkeztek a Földre. Csak azokat, akik a lehető legkevesebb zajt csapják, nem veszik észre az idegenek, és megmenthetik a bőrüket. Ez a történet pedig azt mutatja be, hogy csendesedett el a világ az első napokban.

Tovább

34

Csibefutam: A csirkefalatok hajnala
(2023.12.08) 4 / 1

Családi / Animációs / Kaland / Vígjáték /

Rettenthetetlen csibék egy csoportja összefog, hogy megmentsék baromfitársaikat egy ijesztő új fenyegetéstől: egy közeli farmon gyanús dolgokat készülnek kifőzni. Közép-európai Netflix korhatár: 8 évtől.

Tovább

35

A zodiákus lovagjai
(2023.04.27) 2 / 0

Fantasy / Akció / Kaland /

Amikor a háború istennője egy fiatal lány testében reinkarnálódik, az árva utcagyerek Seiya rájön, hogy az a sorsa, hogy megvédje őt és megmentse a világot. De csak akkor, ha szembe tud nézni a saját múltjával, és a Zodiákus lovagjává válik.

Tovább

36

A kis hableány
(2023.05.18) 2 / 0

Kaland / Családi / Fantasy / Romantikus /

Ariel, a kíváncsi sellő szárazföldi élet után vágyakozik, s apja akarata ellenére a felszínre merészkedik. Váratlanul az önismeret útjára lép, amikor találkozik egy herceggel, egy tengeri boszorkával és egy hihetetlen, új világgal.

Tovább