×

Film ajánlása a listára

Kezdje el begépelni a beküldeni kívánt film-sorozat-színész nevét és válasszon a listából.

2024 100 legjobban várt filmje

A 2024-es év nagyon sok jó filmet fog hozni nekünk, biztosan te is többször fogsz elmenni moziba vagy fogsz olyan filmet várni, hogy megnézhesd ami 2024-ben készült. Rengetegen, köztük én is nagyon várom a Deadpool folytatását, én mondjuk nem de biztosan sokan fogják megnézni mozikban a Mad Max újabb részét vagy a GRU 4-et, nem tudom mekkora sikert fog aratni, de az előrejelzések szerint ezt is nagyon sokan várjátok: Godzilla x Kong: Az új birodalom. A kaszkadőr és Madame Web is nagyon nagy sikert fog aratni és ha tehetem biztosan moziban fogom megnézni ezeket a filmeket is ahogyan az Agrille: A szuperkém cÍmű filmet is. Sajnos a Marvel rajongóknak nem ez lesz a legjobb évük, de egyenlőre a DC filmek sem kecsegtetnek nagyon sok jóval és mozi sikerrel.

Hozz létre te is egy hasonló listát, a listák létrehozásához nem kell mást tenned mint regisztrálni az oldalunkon, és máris létrehozhatsz film, sorozat vagy színész listákat, amit megmutathatsz ismerőseidnek és persze az oldal látogatóinak.

Hiányzik egy film a listáról? Ezt a listát te magad is alakíthatod, mert a lista létrehozója engedélyezte a listára való ajánlást. Regisztráció után bárki küldhet be a listára elemeket amiről értesítést kap a lista létrehozója, és ha jónak találja az ajánlatot elfogadhatja.


avatarWakanda DC

99 elem a listán
3.93 átlagos értékelés
143 óra 43 perc összes futási idő
$3.45B összes bevétel
2024 100 legjobban várt filmje
2024 100 legjobban várt filmje

2024 100 legjobban várt filmje lista elemei

1

A rólad alkotott kép
(2024.05.02)

Romantikus / Vígjáték / Dráma /

A 39 éves Soléne és a 24 éves Hayes a Coachella fesztiválon ismerkednek meg, ahol a srác fellépőként van jelen – történetesen épp Soléne tinilányának kedvenc fiúbandájában énekel. Kettejük románca ezután kezd kibontakozni, amelyet sem az állandó sajtófigyelem, sem pedig a köztük lévő korkülönbség sem könnyít meg, de így sem adják fel, és megküzdenek szerelmük életben maradásáért.

Tovább

2

A majmok bolygója: A birodalom
(2024.05.08)

Sci-fi / Kaland / Akció /

Több nemzedékkel Caesar után a harmóniában élő majmok jelentik a dominás fajt a bolygón, míg az emberek arra kényszerültek, hogy rejtőzködve éljenek. Mikor egy új, zsarnoki majomvezér hozzálát birodalma kiépítéséhez, egy fiatal majom viszontagságos útra indul, ami során kénytelen lesz kétségbe vonni mindent, amit a múltról tud, és olyan döntéseket hozni, amik egyaránt meghatározzák majd majmok és emberek jövőjét.

Tovább

4

A kaszkadőr
(2024.04.24)

Akció / Vígjáték /

Hősünk kaszkadőr, és mint mindenkit a kaszkadőrközösségben, őt is felrobbantják, lelövik, elütik, kidobják ablakokon és leejtik magas helyekről, a mi szórakoztatásunkra. És most, frissen felépülve egy balesetből, ami kis híján véget vetett a karrierjének, a munkásosztály hősének meg kell találnia egy eltűnt filmsztárt, ki kell bogoznia egy összeesküvést, és meg kell próbálnia visszanyerni élete szerelmét, miközben a napi melóját is el kell végeznie. Mégis, mi ne ütne ki balul?

Tovább

5

Kihívók
(2024.04.18)

Dráma / Romantikus /

A Challengers három olyan játékost követ, akik tinédzser korukban jól ismerték egymást, majd egy tenisztornán versenyeznek, hogy világhírű Grand Slam-győztesek legyenek, és újra fellángol köztük a régi rivalizálás – a pályán és azon kívül is.

Tovább

6

Abigail
(2024.04.18)

Horror / Thriller /

A gyerekek néha olyan rémesek. Miután egy csapat botcsinálta bűnöző elrabolja egy nagyhatalmú alvilági figura 12 éves balerina lányát, csak annyit kell tenniük az 50 millió dolláros váltságdíj begyűjtéséhez, hogy egy éjszakán át vigyáznak a kislányra. Ám az elhagyatott villában a gyerekrablók egymás után kezdenek eltünedezni, és rémületük egyre fokozódik, amikor rájönnek, hogy nem egy átlagos gyerekkel vannak összezárva...

Tovább

7

Polgárháború
(2024.04.10)

Háborús / Akció / Dráma /

Az Amerikai Egyesült Államok egysége szinte teljesen megtört. Az ország mélyen megosztott, polgárháború tört ki. A demokrácia és az alkotmány mintha már régen álmok lennének, miközben Washingtonban az elnök immár harmadik ciklusát tölti a Fehér Házban. A mellette maradt fegyveres erők főparancsnokaként háborút visel Texas és Kalifornia ellen, és brutális légicsapásokkal támadja a lázadó amerikaiakat. Az elnök minden katonai erőfeszítése ellenére a két államot nem lehet legyőzni - épp ellenkezőleg. Minél jobban közeledik a függetlenség napja, annál közelebb kerülnek Washingtonhoz a kaliforniai és texasi csapatok. Hogy az igazság ne bukjon bele a háborúba, néhány újságíró továbbra is lelkiismeretesen végzi a munkáját, és életük kockáztatásával tudósítanak a legveszélyesebb helyekről.

Tovább

8

Twisters - Végzetes vihar
(2024.07.17)

Akció / Kaland / Dráma /

Az ember azt hiszi, hogy legyőzte a természetet. Hatalmas, veszélyes tévedés. A tornádó megszelídíthetetlen, kiismerhetetlen, szörnyű erővel csap le, és nem ismer irgalmat. Kate (Daisy Edgar-Jones) valaha viharvadász volt, de egy hátborzongatóan félresikerült kaland óta nem hajlandó kimozdulni a New York-i irodájából. Aztán egy kollégája rábeszéli, menjen ki mégis a terepre, hogy együtt teszteljenek egy viharkövető rendszert. Így ismerkedik meg Tylerrel (Glen Powell), akit élőben közvetített tornádós kalandjai tettek szupercelebbé. Kapcsolatuk viharosan indul: azonnal megutálják egymást.Egymással versengve indulnak az új tornádók nyomába – és ezúttal több vihar egyesüléséből, szörnyű szupertornádó van kialakulóban. És a két ellenség együtt ragad az évszázad legszörnyűbb viharának mélyén.

Tovább

9

The Ministry of Ungentlemanly Warfare
(2024.04.18)

Akció / Háborús / Dráma /

Az 1939-es események után, miután a brit haderő súlyos csapást szenvedett el a németektől, Winsthon Churchill felismerte, hogy a háború játékszabályai teljesen megváltoztak. Épp ezért előállt az ötlettel, hogy szervezzenek egy különítményt, amely mélyen az ellenséges vonalak mögött képes csapást mérni.

Tovább

10

Dűne: Második rész
(2024.02.27)

Sci-fi / Kaland /

Paul Atreides egyesül a fremenekkel, miközben bosszút áll a családját elpusztító összeesküvők ellen. Paul választás előtt áll, Chani - élete szerelme - és az ismert univerzum sorsa között, és megpróbálja megakadályozni a szörnyű jövőt, amelyet csak ő láthat előre.

Tovább

11

Furiosa: Történet a Mad Maxből
(2024.05.22)

Sci-fi / Akció / Kaland /

Ki tudja, már, miért lett vége a világnak? Miért lett belőle végtelen, gonosz homoksivatag? Csak annyi biztos, hogy a világ elpusztult, és egy fiatal lányt, Furiosát elrabolják a Zöld Helyről, a Sok Anyától, és egy motoros horda meg a vezérük, Dementus viszi magával. Végigporzanak a sivatagon, és a Várat veszik célba, ahol meg a motoros hadúr meg akar küzdeni Halhatlan Joe-val és a féléltű hadfiúkból álló seregével. Furiosa viszont életben akar maradni. És haza akar jutni. Bármi áron.

Tovább

12

Szellemirtók: A borzongás birodalma
(2024.03.20)

Fantasy / Kaland / Vígjáték /

Kit hívsz, ha nagy baj van? Kihez fordulnál segítségért, amikor szellemek piszkálnak, kísértetek kísérleteznek veled, vagy hazajáró lelkek dúlják fel a házad? A válasz egyértelmű: a Szellemirtókhoz! De ma már nem ugyanaz a négyes száll be a legendás autóba, amikor riasztás érkezik. Viszont a híres New York-i tűzoltótorony nem változott: az új szellemirtók, a Spengler család tagjai itt találkoznak az eredeti csapattal, akik, mint kiderül, nem mentek nyugdíjba: szupertitkos kísérleti laboratóriumot hoztak létre, hogy még magasabb szinten űzhessék a szellemszakmát. Csakhogy rátalálnak egy ősi műtárgyra, amelyből elszabadul egy gonosz erő – és az öregeknek meg a fiataloknak össze kell fogniuk, hogy megmentsék a világot az új, és mindennél fagyosabb jégkorszaktól.

Tovább

13

Kivérző szerelem
(2024.03.08)

Krimi / Romantikus / Thriller /

A visszahúzódó edzőterem-vezető, Lou beleszeret Jackie-be, az ambiciózus testépítőbe, aki a városon keresztül Las Vegasba tart, hogy álmait megvalósítsa. Szerelmük azonban erőszakot szül, és mélyen Lou bűnöző családjának hálójába sodorja őket.

Tovább

14

A menyasszony anyja
(2024.05.08)

Romantikus / Vígjáték /

Lana lánya, Emma visszatér Londonból, és bejelenti, hogy a jövő hónapban férjhez megy. A dolgok még bonyolultabbá válnak, amikor Lana megtudja, hogy a férfi, aki elrabolta Emma szívét, annak a férfinak a fia, aki évekkel ezelőtt összetörte az övét.

Tovább

15

Képzeletbeli barátok
(2024.05.08)

Vígjáték / Fantasy / Családi /

A film egy lányról szól, aki rájön, hogy látja mindenki képzeletbeli barátait, és arról, mihez kezd ezzel a szupererővel, amikor belevág a varázslatos kalandba, hogy újból összehozza az elfelejtett képzeletbeli barátokat az őket annak idején elképzelő gyerekekkel…

Tovább

16
18

A Majomember
(2024.04.03)

Akció / Thriller /

A filmet a majomfejű és majomfarkú Hanumán legendája ihlette, aki az erő és a bátorság megtestesítője. Patel alakítja a névtelen, csak kölyökként emlegetett fiatalembert, aki sanyarú életét egy titkos harcos klubban tengeti, ahol estéről estére gorillamaszkot viselve véresre vereti magát a népszerűbb harcosokkal. Sok esztendőn át fojtja el dühét, mígnem megtalálja a módját, hogyan furakodjon be a város bűnös elitjének tagjai közé. Amikor feltör benne egy gyermekkori trauma, rejtélyes módon megsebesült kezei szinte önálló életre kelve megtorló hadjáratba kezdenek azok ellen, akik mindent elvettek tőle...

Tovább

19

A halálkártya
(2024.05.01)

Horror / Thriller /

Egy pakli tarot kártya nemcsak néhány színes lap. Sokkal több annál: van, akinek az élete van benne. És van, akinek a halála. Néhány jó barát talált egy régi kártyapaklit, amelynek 78 lapján furcsa minták vannak. Mágus. Remete. Akasztott ember. Ördög. Torony... És végül: a Végítélet. Nem tudják, mi ez, és nem ismerik az alapszabályt: nem szabad olyan lapokhoz nyúlni, amelyet másnak osztottak. Szörnyű hibát követnek el, amelynek szörnyű következményei vannak: az átkozott lapok közül kiszabadul egy nem evilági gonosz lény, és a társaság tagjai egyenként kénytelenek szembetalálkozni sorsuk legborzasztóbb változatával. Aki még él közülük, az a halállal fut versenyt, hogy kiszabadítsa a jövőt abból a rettentő lehetőségből, amelyet a jóskártya ígér.

Tovább

20

Godzilla x Kong: Az új birodalom
(2024.03.27)

Sci-fi / Akció / Kaland /

A robbanásszerű leszámolást követően Godzillának és Kongnak újra össze kell fogniuk a világunkban megbúvó kolosszális, fel nem fedezett fenyegetés ellen, amely megkérdőjelezi létüket – és a miénket is.

Tovább

21

Amikor leszáll az éj
(2024.04.12)

Sci-fi / Thriller / Horror /

Senki nem tudja, honnan jöttek és miért vannak itt. Egy dolog biztos, sötétedés után érkeznek és mindent elpusztítanak, ami az útjukba kerül. Paul (Nicolas Cage) és két tizenéves fia minden nap a túlélésért küzd ebben a posztapokaliptikus világban, amit ismeretlen lények uralnak. A legfontosabb szabály, hogy sötétedés után be kell zárkózni. Paul egyik fia azonban balesetet szenved az erdőben, miközben leszáll az éj…

Tovább

22

Teknősök végtelen sora
(2024.04.27)

Dráma / Romantikus /

A Turtles All the Way Down a szorongással foglalkozik a tizenhét éves Aza Holmeson (Isabela Merced) történetét bemutatva. Nem könnyű Azának lenni, de próbálkozik... Próbál jó lány, jó barát és jó tanuló lenni, miközben a betolakodó, rögeszmés gondolatok végtelen áradatával kell megküzdenie, amelyeket nem tud irányítani. Amikor újra kapcsolatba kerül Davisszel (Felix Mallard), gyermekkori szerelmével, Aza alapvető kérdésekkel szembesül a szerelem, a boldogság, a barátság és a remény lehetőségeiről.

Tovább

23

Back to Black
(2024.04.11)

Zenés / Dráma /

A Back to Black egy eleddig páratlan betekintést nyújt abba, hogyan vált Amy Winehouse egy csapásra híressé, és hogyan jelentette meg úttörő albumát, a Back to Blacket. A film Amy szemszögéből láttatja kendőzetlenül a nőt a jelenség mögött, és a kapcsolatot, ami minden idők egyik leglegendásabb lemezét inspirálta. A filmet Sam Taylor-Johnson rendezte Matt Greenhalgh forgatókönyvéből, akivel korábban már sikeresen dolgoztak együtt a John Lennon - A fiatal évek című filmen. Amy Winehouse-t korunk egyik legjelentősebb művészeként tartják számon, több mint 30 millió lemezt adott el világviszonylatban, és jelenleg is több mint 80 millió streamet produkál havonta. A nagysikerű címadó lemezével egy csapásra világsztár lett, és akkor rekordnak számító öt Grammy-díjat nyert, köztük az év lemeze címet és az év dalát a Rehab című slágerrel.

Tovább

24

A méhész
(2024.01.08)

Akció / Thriller / Dráma /

Adam Clay (Jason Statham) nyugodt életet él méhészként. Kiderül hogy egykor egy titokzatos, titkos kormányzati ügynökség, a "Méhészek" nevű szervezet ügynöke volt. Amikor egy idős barátja öngyilkos lesz - miután átverték -, Clay bosszút áll a csalókon. Egy véres küldetés, amely egészen a csúcsig vezet...

Tovább

25

Országúti diszkó
(2024.03.08)

Akció / Thriller /

A volt UFC harcos Dalton elfogad egy kidobó állást egy Florida Keys-i bárban, csakhogy rá kell jönnie, hogy ez a paradicsom nem az, aminek látszik.

Tovább

26

Argylle: A szuperkém
(2024.01.31)

Akció / Kaland / Vígjáték /

Amikor a visszahúzódó író, Elly Conway fiktív kémregényeinek cselekményei egy valós kémszervezet rejtett cselekedeteit kezdik tükrözni, az otthoni csendes esték a múlté válnak. Elly, macskája Alfie és Aiden, egy macskaallergiás kém társaságában száguldozik szerte a világon, hogy egy lépéssel a gyilkosok előtt járjon, miközben a határvonal a kitalált és valódi világa között kezd elmosódni.

Tovább

28

Csábító leckék
(2024.01.18)

Rejtély / Thriller / Dráma /

Miller tanár úr többre vágyik. Író akart lenni, és most egy kisvárosi középiskola irodalomtanára. Azután találkozik Cairóval.A lány tehetséges, művelt, különleges... és nagyon szép. És unatkozik. Megkörnyékezi a tanárát, együtt egyre messzebb sodródnak a tananyagtól, és a férfi már maga sem tudja, mi történik vele. A 18 éves diáklány olyan szenvedélyeket ébreszt benne, amelyekről nem tudta, hogy léteznek. De ez a lány kiszámíthatatlan. És író akar lenni: vagyis mindig gondoskodik egy új, váratlan fordulatról...

Tovább

29

Garfield
(2024.04.30)

Animációs / Vígjáték / Családi /

Ő a világ leghíresebb macskája. És talán a legkövérebb is. Lusta, lassú, imádja a lasagnát és utálja a hétfőt. De Garfield, a narancssárga macska békés élete most fenekestől felfordul. Mert színre lép egy rég nem látott rokon: az apja. Sok mindenben hasonlítanak: szeretik a hasukat, és utálják a fürdővizet. Csakhogy Vic utcai macska, kalandvágyó, vagány figura, Garfieldtól pedig semmi sem áll távolabb, mint a kalandvágy. Mégis úgy alakul, hogy ő és hű társa, a macska legjobb barátja, Ubul kénytelenek kalandos vándorútra indulni. Igen, és ez egy olyan kaland lesz, ahol néha gyalogolni, esetleg futni kell, ráadásul nem készíti egy gondos gazda naponta négyszer-ötször a tálba a következő kiadós étkezést.

Tovább

30

Rebel Moon – 2. rész: A sebejtő
(2024.04.19)

Sci-fi / Akció / Dráma /

A felkelők az anyavilág könyörtelen erői elleni háborúra készülnek. Eltéphetetlen kötelékek kovácsolódnak, hősök emelkednek fel és legendák születnek.

Tovább

31

A holló
(2024.08.22)

Akció / Fantasy / Horror /

A Holló a kultikus Brandon Lee-féle fantasy remake-je. Főhőse a fiatalon elhunyt Eric, aki hollóként tér vissza a Földre, hogy bosszút álljon azokon, akik egy évvel korábban elvették az ő és szerelme életét.

Tovább

32

Kung Fu Panda 4.
(2024.03.02)

Animációs / Akció / Családi / Vígjáték / Fantasy /

Po bátor Sárkányharcosként végigcsinált három halált megvető kalandot, és most a sors újabb feladat elé állítja: pihenjen már egy kicsit. Pontosabban hogy legyen a Békevölgy szellemi vezetője. Ezzel van néhány nyilvánvaló probléma. Egyrészt Po annyit tud a szellemi vezetésről, mint a paleodiétáról, másrészt gyorsan találnia kell egy új Sárkányharcost, és ki kell képeznie, mielőtt átvehetné új, magas beosztását. Ám ami még rosszabb, mostanában láttak felbukkanni egy gonosz, nagy hatalmú varázslónőt, Kaméleont, aki apró gyík létére fel tudja venni bármilyen lény alakját, legyen az nagy vagy kicsi. És Kaméleon ráveti dülledt kis szemét a bölcsesség pálcájára, amivel hatalmában állna megidézni az összes gonosztevőt, akiket Po átküldött a szellemek birodalmába. És miközben zajlanak az izgalmas és mulatságos események, Po rájön, hogy a hősök bizony a legváratlanabb helyeken teremnek...

Tovább

33

Gru 4
(2024.06.27)

Animációs / Családi / Vígjáték / Akció /

Hét év szünet után a sorozat legújabb filmjében a világ kedvenc szupergonoszból lett Anti Gonosz Liga ügynöke visszatér egy izgalmas, merész, minyonoktól hemzsegő kavalkádban, a GRU 4-ben. A világviszonylatban csaknem egymilliárd dollárt hozó 2022-es Minyonok: Gru színre lép után a mozitörténelem legjövedelmezőbb animációs sorozata új fejezettel jelentkezik, melyben Gru, Lucy és a lányok – Margo, Edith és Agnes – mellett egy új családtagot üdvözölhetünk, ifjabb Grút, akinek feltett szándéka, hogy az apját szekírozza. És ha ez nem lenne elég, Gru új ellenségekkel kerül szembe, Maxime Le Mallal, és femme fatale barátnőjével, Valentinával, és a család újból menekülni kényszerül…

Tovább

34

Szeplőtlen
(2024.03.20)

Horror / Rejtély / Thriller /

Cecilia, a mélyen hívő amerikai apáca (Sydney Sweeney) egy messze eső zárdába érkezik Olaszország festői vidékére. Szívélyes fogadtatását követően azonban egyre inkább úgy érzi, rémálomba csöppent; hamarosan világossá válik számára, hogy új otthona baljós titkokat őriz és kimondhatatlan borzalmaknak ad helyet.

Tovább

38

Hang nélkül: Első nap
(2024.06.26)

Horror / Sci-fi / Thriller /

Történetünk egy olyan világban játszódik, amelyben kifinomult hallással rendelkező szörnyetegek érkeztek a Földre. Csak azokat, akik a lehető legkevesebb zajt csapják, nem veszik észre az idegenek, és megmenthetik a bőrüket. Ez a történet pedig azt mutatja be, hogy csendesedett el a világ az első napokban.

Tovább

39

Artúr, a király
(2024.03.15)

Dráma / Kaland /

Michael Light és elszánt csapata a Dominikai Köztársaság dzsungelében teszi próbára magát egy rendkívüli 10 napos, 700 kilométeres extrémsport-világbajnokságon. A kalandvágyó sportember életében ez az utolsó lehetőség, hogy a régen áhított első helyezést elérje, a túra során azonban váratlanul egy ágrólszakadt kóborkutya szegődik melléjük. Michael és a különös, mégis méltóságteljes állat között hamarosan megbonthatatlan barátság szövődik, és a verseny végére Michael számára a győzelem, a hűség és a barátság jelentése merőben új értelmet nyer.

Tovább

40

Madame Web
(2024.02.14)

Akció / Fantasy /

Így születik egy hősnő. Cassandra Webb a hétköznapok hőse. Mentőautót vezet New Yorkban: az életveszély és az életmentés számára mindennapos. Meg az, hogy folyton rohan, kapkod, az idővel harcol. Azután történik valami. Ami még az ő, mindig váratlan fordulatokat hozó életében is egészen új. És attól kezdve nem ért semmit: Talán gyorsabb lett, mint bármelyik embertársa? Talán a jövőbe lát? Talán egy földöntúli képességekkel rendelkező szuperember vadászik rá Összekavarodik a világa, úgy érzi, darabokra tört az univerzum. Még szerencse, hogy összeakad néhány vagány, kemény New York-i csajjal, és miközben megpróbálnak életben maradni, együtt deríti ki, hogy mi ez az egész.

Tovább

41

Hívatlanok – Első fejezet
(2024.05.15)

Horror / Thriller /

Maya és Ryan (Madelaine Petsch és Froy Gutierrez) a nő új munkája miatt Oregonba utazik, időközben pedig megállnak egy elhagyatott nyaralóhelynél. Ezen az ismeretlen helyen három maszkos idegen tör rájuk, akik látszólag indíték nélkül tartják rettegésben a fiatal párt. Az indítékokra fény derül a filmtrilógia folytatásaiban.

Tovább

42

Maga a pokol
(2024.01.25)

Akció / Thriller / Háborús /

Az újonc légiirányító, Kinney a Delta Force egyik csapatához csatlakozik egy Fülöp-szigeteki küldetésen. Amikor a csapat fegyverek nélkül csapdába esik, a légierő drónpilótájának, Reapernek a képességei válnak az egyetlen esélyükké a túlélésre.

Tovább

43

A természet ereje: Aszály 2.
(2024.02.08)

Rejtély / Thriller /

Öt nő vesz részt egy túrázó elvonuláson, de csak négyen térnek vissza. Aaron Falk és Carmen Cooper szövetségi ügynökök elindulnak a hegyekbe, abban a reményben, hogy még életben találják az informátorukat.

Tovább

44

Chief of Station
(2024.05.02)

Akció / Thriller /

A film cselekménye egy volt CIA vezető körül bontakozik ki, aki megtudja, hogy felesége halála nem baleset volt. Kénytelen újra előhúzni a képességeit és szövetséget kötni egy szélhámos ügynökkel, aki segít neki egy olyan összeesküvés-elmélet leleplezésében, amely megkérdőjelez mindent, amit biztosnak hitt.

Tovább

45

I Saw the TV Glow
(2024.05.03)

Dráma / Horror /

A fiatal Owen (Justice Smith) éppen a tini éveit próbálja átvészelni, mikor osztálytársa, Maddy (Brigette Lundy-Paine) megmutat neki egy titokzatos késő esti tévéműsort, aminek egy csapásra a rabjai lesznek. A pszichedelikus műsor egy természetfeletti világot tár a fiatalok elé, Owen elméje pedig egyre inkább kezdd megbomlani, mikor a tévéműsort elkaszálják, Maddynek pedig rejtélyes körülmények közt nyoma vész...

Tovább

46

Az első ómen
(2024.04.03)

Horror /

Egy fiatal amerikai nőt Rómába küldenek, hogy az egyház szolgálatának szentelje életét. Ott azonban olyan sötétséggel találkozik, ami kétségeket ébreszt tulajdon hitében, s egy borzongató összeesküvésre is fényt derít, aminek célja, hogy biztosítsa a megtestesült gonosz világra jövetelét.

Tovább

47

A hercegnő és a sárkány
(2024.03.07)

Fantasy / Akció / Kaland /

Egy fiatal nő házassága az elbűvölő herceggel a túlélésért folytatott ádáz küzdelemmé válik, amikor a lányt felajánlják áldozatul egy tűzokádó sárkánynak.

Tovább

49

The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim
(2024.12.11)

Animációs / Fantasy / Akció /

A sztori 250 évvel A Gyűrű Szövetsége előtt játszódik, és Pörölykezű Helm, a Helm-szurdok névadó királya áll majd a centrumában.

Tovább

50

Alien: Romulus
(2024.08.14)

Sci-fi / Horror / Thriller /

A rendkívül népszerű és félelmetes franchise hetedik és mégis független felvonásában egy távoli világban élő fiatalok csoportja szembesül az univerzum legfélelmetesebb életformájával.

Tovább

51

Prom Dates: A szerelem végzősei
(2024.05.02)

Vígjáték /

Jess és Hannah 13 évesen egyezséget kötöttek, hogy tökéletes báljuk lesz, de 24 órával a nagy esemény előtt minden tönkremegy, amikor szakítanak a párjaikkal. Egyetlen éjszakájuk marad, hogy új randevúkat szervezzenek, és valóra váltsák álmaikat...

Tovább

54

Ostromállapot
(2024.01.09)

Akció /

Egy lengyelországi akciót követően a haditengerészet tisztje, Jake Harris parancsot kap, hogy kísérje el a terroristagyanús Amin Mansurt Washingtonba, kihallgatás céljából.

Tovább

56

Szunnyadó vérebek
(2024.03.21)

Rejtély / Thriller / Krimi / Dráma /

Egy volt gyilkossági nyomozó, miután alávetette magát az Alzheimer-kór legmodernebb kezelési protokolljának, újra megvizsgál egy évtizedes ügyet, amely egy főiskolai professzor brutális meggyilkolásával kapcsolatos – és olyan, mintha most először nyomozna az ügyben.

Tovább

57

Agymanók 2
(2024.06.06)

Animációs / Családi / Dráma / Kaland / Fantasy /

Egy teljesen új kaland Riley tinédzser fejében, új érzelmekkel.

Tovább

60
61
62

Bajos csajok
(2024.01.10)

Vígjáték /

Az új lányt, Cady Heront befogadja a tápláléklánc tetején lévő elit csapat, a menő csajokbandája, a „plasztikok”, vagyis az ármánykodó méhkirálynő, Regina George, és két alattvalója,Gretchen és Karen. Ám amikor Cady elköveti azt a gigantikus baklövést, hogy belezúg Reginaexpasijába, Aaron Samuelsbe, pillanatok alatt ő lesz a középpont Regina célkeresztjében.Cady megpróbálja legyőzni a csapat csúcsragadozóját számkivetett barátaival, Janisszel ésDamiennel, és azt is meg kell tanulnia, hogyan maradjon hű saját magához, miközben próbáleligazodni a világ legveszélyesebb dzsungelében: a gimiben.

Tovább

63

Cabrini – A szent
(2024.03.07)

Dráma / Történelmi /

Francesca Cabrini olasz bevándorló 1889-ben érkezik New Yorkba. A nő meglepően tapasztalja a bűnözés, a szegénység és a megbetegedések növekedését, ezért elhatározza, hogy változtat ezen. Megkeresi a korántsem barátságos polgármestert, hogy lakhatást és egészségügyi ellátást biztosítson a társadalom legkiszolgáltatottabbjai számára. Cabrini csekély angoltudásával és gyenge egészségi állapotával egy reményteli birodalmat kezd felépíteni New Yorkban.

Tovább

65

370. cikkely
(2024.02.23)

Dráma / Akció / Thriller /

A 2016-os kasmíri zavargások után Rajeshwari titkos küldetésre választotta ki Zooni Haksar helyi ügynököt, hogy a 370. cikkely vérontás nélküli hatályon kívül helyezésével véget vessen a terrorizmusnak és a hadigazdaságnak.

Tovább

66

Ricky Stanicky
(2024.02.21)

Vígjáték /

Amikor három gyerekkori legjobb barátnál rosszul sül el egy csínytevés, kitalálják a képzeletbeli Ricky Stanickyt, hogy majd kihúzza őket a bajból. Húsz évvel később a trió még mindig a nem létező Ricky-t használja, mint praktikus alibit éretlen viselkedésükre. Amikor azonban házastársaik és partnereik gyanakodni kezdenek, és követelik, hogy végre találkozhassanak a mesebeli Mr. Stanickyvel, a bűnös trió úgy dönt, hogy felbérelnek egy lecsúszott színészt, egy ízléstelen híresség-imitátort, hogy keltse életre Őt.

Tovább

67

Bad Boys – Mindent vagy többet
(2024.06.05)

Akció / Thriller / Krimi /

Amikor egy új fenyegetés jelenik meg Miamiban, egy modern, rendkívül speciális egység is becsatlakozik a nyomozásba, ami nézeteltérésekhez vezet a régi gárdával.

Tovább

70

Lisa Frankenstein
(2024.02.07)

Vígjáték / Horror / Romantikus /

Ez a rendhagyó romHANTikus vígjáték egy félreértett tinédzserről és gimis szerelméről szól, aki történetesen egy jóképű hulla. Miután a fiú egy sor mókásan borzalmas körülmény összejátszása nyomán életre kel, a pár gyilkos útra indul, hogy rátaláljon a szerelemre, a boldogságra… és néhány hiányzó testrészre.

Tovább

71

Bob Marley: One Love
(2024.02.14)

Zenés / Történelmi / Dráma /

A BOB MARLEY ONE LOVE egy ikon életét és zenéjét ünnepli, aki nemzedékeket inspirált üzenetével, mely a szeretetről és az egységről szól. A mozivásznon először láthatjuk Bob erőteljes történetét, ahogy a hányattatásain felülkerekedve végigjárja forradalmi zenéjének útját. A Marley-család produceri közreműködésével készült alkotást, amelyben a legendás zenészt Kingsley Ben-Adir, a feleségét, Ritát Lashana Lynch alakítja, 2024-ben láthatjuk a mozikban.

Tovább

75
76

Trap
(2024.08.01)

Thriller / Horror / Krimi /

Tovább

77

Hétköznapi angyalok
(2024.02.22)

Dráma /

A filmet egy fodrász hihetetlen igaz története ihlette, aki egymaga összefogott egy egész közösséget, hogy segítsen egy megözvegyült apának megmenteni súlyosan beteg kislánya életét, miközben Louisville-t az 1994-es észak-amerikai hideghullám nagy hóvihara sújtotta.

Tovább

78

Interjú a herceggel
(2024.03.27)

Dráma /

A megtörtént eseményeken alapuló filmdráma egy bennfentes beszámoló alapján készült arról, hogy a Newsnightnál dolgozó nők hogyan szervezték le András herceg elhíresült interjúját.

Tovább

79

Az űrhajós
(2024.02.23)

Sci-fi / Kaland / Dráma /

Jakub Procházka kisfiúként elárvult, a cseh vidéken, a nagyszülei nevelték fel. Kisstílű tudósból végül az ország első űrhajósává emelkedik. Amikor egy veszélyes, egyedül végrehajtott küldetés a Vénuszra felkínálja neki a hősiesség lehetőségét - amelyről mindig is álmodott -, és a lehetőséget, hogy vezekeljen apja kommunista besúgóként elkövetett bűneiért, bátran nekivág a hatalmas ismeretlennek. Ám eközben hátrahagyja odaadó feleségét, Lenkát, akinek szerelmét - túl későn veszi észre - feláldozta ambíciói oltárán. Jakub egyedül a mélyűrben felfedez egy képzeletbeli óriás idegen pókot, aki valószínűtlen társa lesz. A szerelem természetéről, az életről és a halálról, valamint a szalonna finomságáról folytatott filozofikus beszélgetések során a páros között intenzív és érzelmi kötelék alakul ki. Vajon elég lesz ez ahhoz, hogy Jakub átvészelje a titkos orosz riválisokkal való összecsapást, és biztonságban visszatérjen a Földre, hogy Lenka egy második esélyt kapjon?

Tovább

84

Nincs kiút
(2024.04.26)

Akció / Krimi / Thriller /

A visszavonult hivatásos tolvaj, Mason Goddard (John Travolta), egy nagy munkára vissza kell térni a lazításból testvérével. A bankrablásba természetesen gond csúszik, így mindenféle rendőri szervvel körülvéve találják magukat egy túsz helyzetben. A feszültség tovább fokozódik, mivel Mason-nak a volt szeretőjével Amelia Decker-el (Kristin Davis), a hatóság vezető tárgyalópartnerével kell egyezkednie.

Tovább

86

The American Society of Magical Negroes
(2024.03.15)

Fantasy / Vígjáték /

Arent beszervezik egy fekete emberekből álló varázslatos, titkos társaságba, amelynek tagjai életüket egy rendkívül fontos ügynek szentelik.

Tovább

87

Amar Singh Chamkila és Amarjot Kaur
(2024.04.12)

Dráma / Zenés /

A film Amar Singh Chamkila és Amarjot Kaur popsztárduó életét követi nyomon, akiknek társadalmi kommentárokat vagy áhítatokat tartalmazó dalai hatalmas slágerekké váltak a 80-as években.

Tovább

88

شهر زي العسل
(2024.04.29)

Romantikus / Vígjáték /

Egy friss házaspár a nászútjukon döbben rá, hogy valójában teljesen különbözőek. De vajon az ellentétek vonzzák egymást?

Tovább

89

City Hunter
(2024.04.24)

Akció / Dráma / Vígjáték /

A magánnyomozóként dolgozó kivételes mesterlövész és reménytelen playboy, Szaeba Rjó kénytelen-kelletlen szövetséget köt elhunyt társa húgával, hogy kinyomozzák, hogyan halt meg.

Tovább

90

Micimackó: Vér és méz 2
(2024.03.26)

Horror / Thriller / Rejtély / Vígjáték /

Micimackó és Malacka visszatérnek, ám ezúttal Tigris és Bagoly is csatlakoznak a bosszújukhoz! Öt hónap telt el a Százholdas Pagonyban történt mészárlás óta. Róbert Gida pszichológushoz jár és próbálja feldolgozni a szörnyűségeket. Eközben egy keresőcsapat kutat az erdőben az emlegetett szörnyek után, de nem találnak semmit és senki nem is hiszi el igazán Róbert Gida történetét. A pszichológus a terápiás ülésen gyerekkori emlékeket hív elő. Róbert Gida felidézi ötödik születésnapját, ami kiindulópontja az állatok bosszújának.

Tovább

91
94

Légi csibészek
(2024.01.10)

Akció / Vígjáték / Krimi /

Egy profi tolvaj és csapata megpróbálkozik a legnagyobb rablással: lenyúlnának 500 millió dollárt aranyban egy repülőn álló széfből. 12.000 méter magasságban.

Tovább

95

Éjszakai merülés
(2024.01.03)

Horror /

Ray Wallert egy degeneratív betegség korai visszavonulásra kényszeríti, és új házba költözik aggódó feleségével, Eve-vel, tinédzser lányával, Izzyvel és kisfiával, Elliottal. Ray titokban abban reménykedik, hogy visszatérhet a profi ligába, és meggyőzi Eve-et, hogy a kertben lévő, csillogó vízű úszómedence jó buli lesz a gyerekeknek, neki pedig jó fizikoterápia. Ám a ház múltjának sötét titka egy baljós erőt szabadít rájuk, ami a kikerülhetetlen borzalmak mélyére húzza az egész családot...

Tovább

96

Justice League: Crisis on Infinite Earths Part Two
(2024.04.22)

Animációs / Sci-fi / Akció /

Az Anti-Monitor kiszabadul a DC Multiverzumba, és elkezdi elpusztítani az azt alkotó különböző Földeket. A Monitor megpróbál hősöket toborozni a Multiverzum minden részéből, hogy felvegyék a harcot.

Tovább

97

A csaj, aki képben van
(2024.02.07)

Romantikus / Vígjáték /

A feltörekvő művészeti gyakornok Ana meglepetésszerűen első osztályra kap jegyet a főnökétől, mikor utóbbi váratlan munkaügyben Londonba küldi őt. Miután kényelembe helyezte magát a repülőgépen, találkozik a jóképű és tehetős Williammel, és úgy dönt, a szükségesnél kissé tovább engedi szabadjára a képzeletét.

Tovább